Alternativni metal bend Deftones objavio spot za pesmu „Romantic Dreams“


DeftonesAmerički alternativni metal bend iz Sakrementa, Deftones, objavio je četvrti singl za pesmu „Romantic Dreams“ u obliku spota sa poslednjeg albuma Koi No Yokan.

Pesme „Leathers“ i „Tempest“ bili su prvi singlovi sa poslednjeg albuma Koi No Yokan koji je naišao na dobar prijem kod publike i muzičke kritike. Nakon toga su uradili spot za pesmu „Swerve City“, nakon čega su rekli da ih više neće raditi pravdajući se da to nije toliko zabavno i da se obično završi time da ispadnu otrcano.

Frontmen benda Ćino Moreno (Chino Moreno) za sajt Redbull.com govori o razlozima zašto su se predomislili: „Kada smo krenuli u priču sa ovim albumom, odlučili smo da ne želimo više raditi spotove. Nije ih zabavno snimati, a i inače ispadnu otrcano. Ali ovo je bila ideja za koju smo svi zainteresovani, jer smo svi veoma naklonjeni skejtbordingu i svidela nam se ideja da jednu pesmu spojimo sa nekim tako talentovanim kao što je Džejson Park (Jason Park).“

Bend se u spotu uopšte ne pojavljuje osim na bilbordima u pozadini dok Park vozi skejtbord delovima Los Anđelesa. Spot je režirao Bret Novak (Brett Novak), koji je takođe ljubitelj ovog sporta i veštine.

Pesma odiše snažnom emocijom koja je protkana kroz tekst pesme u kojoj se stiče utisak da govori o opsednutošću fana, u ovom slučaju fana ženskog vokala dok je na njenom koncertu i želi da se ova noć nikada ne završi. Slušajući album, meni je lično ova pesma jedna od favorita, jer poseduje energiju kako vokalnim izvođnjem tako i još boljom muzičkom podlogom koja vas prosto nosi kroz celu pesmu.

I’m hypnotized by your name
I wish this night would never end

(Visited 100 times, 1 visits today)