Alter Bridge potpisali ugovor sa Napalm Records


Alter Bridge (Photo: Carlos Almoedo)Napalm Records su predstavili saradnju sa jednim od vodećih hard rok bendova danas, a to je Alter Bridge.Alter Bridge su osnovani 2004. godine, a za njihovu muziku je karakteristična slojevitnost koja se kreće od rok balada do metal rifova. Bilo da se radi o sjajnim nastupima na turnejama, ili osvojenim najvišim mestima na muzičkim listama (njihov istoimeni debi album je dostigao zlatni tiraž), Alter Bridge su prava definicija rok muzike. Njihov poslednji album pod nazivom Fortress iz 2013. godine je zauzeo šesto mesto na muzičkoj listi u Britaniji.

Frontmen sastava, Majls Kenedi (Myles Kennedy), je za javnost rekao sledeće: Sa ponosom najavljujemo našu saradnju sa Napalm Records, kao novo poglavlje u našem daljem putovanju. Veoma smo uzbuđeni da vidimo šta nam budućnost donosi i radujemo se ponovnom susretu sa našim fanovima u 2016. godini.

Tomas Kejsr (Thomas Caser) iz Napalm Record je poručio sledeće: Ovo je samo početak nastanka materijala za našu izdavačku kuću. Saradnja sa jednim od najboljih rok bendova današnjice je sjajna stvar. Potrudićemo se da novi album postigne veliki uspeh koji i zaslužuje.

Alter Bridge trenutno rade na novom albumu sa producentom Majklom Elvis Basketom (Michael Elvis Baskette) koji će izaći krajem 2016. godine. Velika turneja koja se očekuje tokom 2016. i 2017. godine će pratiti izlazak samog albuma. Više detalja će biti objavljeno uskoro.

(Visited 277 times, 1 visits today)