Alek Novak predstavlja album „Uputstvo za zloupotrebu“


Alek Novak - Uputstvo za zloupotrebuKantautor i gitarista iz Beograda, Alek Novak, koji eksperimentiše sa raznim muzičkim žanrovima objavio je album pod nazivom Uputstvo za zloupotrebu. O kolikoj zloupotrebi je reč proverite u daljem tekstu.

Alek Novak je muzički solo-trip gitariste i pisca Aleksandra Novakovića. Svirao je u autorskim bendovima South Park Team, Skribomani i Vidimo se u teretani. Alek Novak ne ide u teretanu… Demo album Demoi i demoni je snimio pod imenom Billy Pilgrim u Rok studiju, BIGZ, 2011. godine.

Album Aleka Novaka Život više ne stanuje ovde je snimljen u leto 2012. godine u studiju Baukova soba, Beograd. U jesen je snimljen album Al kako bi bilo da… takođe u Baukovoj sobi. Tekstovi su angažovani, na srpskom i engleskom, a muzika je spoj amerikane, pankoidnih, psihodeličnih i samo Aleksandru razumljivih uticaja.

Alek Novak je autor muzike, teksta, vokal, prateći vokal i odsvirao je sve gitare plus usnu harmoniku. Ovu muziku prati i pregršt spotova na Jutjubu koje je snimio i montirao lično i personalno. Do sada je održao desetak svirki po beogradskim klubovima.

Najnoviji spot za pesmu „Svakog dana lažem sebe“ je snimljen u avgustu 2013. godine u režiji Marka Nikolića.

Bez daljeg odlaganja, poslušajte novi album.

(Visited 71 times, 1 visits today)