ALBUM: Jam Ritual – „Greasebucket“ na digitalnim servisima


Jam Ritual - GreasebucketIzdavačka kuća Rock Svirke Records, s ponosom vam predstavlja novo zvanično izdanje. Album Greasebucket, koji potpisuje bend Jam Ritual, objavljen je danas, 23. oktobra preko svih poznatih svetskih servisa (iTunes, Amazon, Apple Music, Spotify, Deezer, Bandcamp…).

Album Greasebucket sadrži deset autorskih rokenrol pesama sa prizvucima bluza i grandža. Sniman je u Mostaru u MC Pavarotti studiju na analognoj SSL konzoli iz londonskog Eden studija. Na istoj su između ostalih snimali i U2, Bob Marli (Bob Marley), kao i Sex Pistols, pa bi se moglo reći da ovaj album ima i vrhunski pedigre.

Miks i mastering albuma odrađen je u Ljubljani, a potpisuju ga Matko Grgas i Ivan Ban. Uz stalnu postavu benda koju čine: Toni Tkalec (vokal, gitara), Karlo Merkaš (bas gitara), Matija Burek (bubanj) i Edvin Đerahović (gitara), na albumu su gostovali Rajko Ray Puclin (klavir, hammond), Jelena Žnidarić – Zsa Zsa L’amour (prateći vokal) i Maja Mirić (prateći vokal). Omot za digitalno izdanje albuma izradio je Antonio Mohenski.

Jam Ritual - Greasebucket

„Ovim putem htjeli bismo se zahvaliti Nebojši Petroviću i Rock Svirke Recordsu na iskazanom interesu za naš rad. Drago nam je da su prepoznali naš trud i zalaganje. S obzirom da su fizička izdanja CD-a u padu odlučili smo se za digitalno izdanje albuma koje je u svijetu modernih tehnologija u porastu, te je odlično za promociju mladih bendova jer će album od danas biti dostupan u svakom kutku kugle zemaljske na preko 150 online servisa za distribuciju glazbe od kojih su najpoznatiji: Deezer, Google Play, Spotify, iTunes, Amazon… Suradnja sa spomenutim izdavačem proširena je i na booking tako da se veselimo daljnjoj suradnji na obostrano zadovoljstvo“, navodi se u saopštenju benda.

(Visited 102 times, 1 visits today)