Alanis Morissette predstavila spot za pesmu „Guardian“


Alanis Morissette - GuardianKanadska pevačica Alanis Morissette, nakon višegodišnje pauze na muzičkoj sceni snimila je spot za pesmu „Guardian“ kao najavu za novi album „Havoc And Bright Lights“ koji bi trebao da se nađe u prodaji 24. avgusta.

Za Alanis Morissette pesma „Guardian“ ima lični pečat. Ona je inspirisana njenim sinom, a ujedno je i prva koju je napisala za novi album. Kao producenti novog albuma se potpisuju Guy Sigsworth (radio sa Björk, Madonna, Seal) i Joe Chiccarelli (poznat po saradnji sa Tori Amos, Elton John-om, My Morning Jacket, U2). Album je snimljen u Los Anđelesu. Nakon četiri godine pauze, tokom kojih je otkrila čari roditeljstva, jedna od napoznatijih kanadskih pevačica komponovala je novih dvanaest pesama.

Za jedan inostrani časopis, Alanis je izjavila: „Kroz stihove sam izrazila moje emocionalne, psihološke, društvene i filozofske komentare. Ne mogu da dočekam da ih podelim sa ovom duhovitom i zabavnom planetom i da krenem na turneju, a jedva čekam sve te živahne, izazovne i interaktivne dijaloge koje moje pesme možda mogu da izazovu!“

Alanis Morissete iza sebe ima bogatu karijeru, mnogo koncerata i vernih fanova, a album Havoc And Bright Lights“ će biti njeno osmo studijsko izdanje.

(Visited 82 times, 1 visits today)