Akustične svirke benda Dubioza kolektiv u Beogradu (nagradna igra)


Dubioza kolektivBalkan-ska-pank-dab bend Dubioza kolektiv pre velikog koncerta u Kombank areni 5. aprila prirediće za Beograđane čak dve besplatne promo svirke na otvorenom!

Bosanskohercegovački bend će nastupiti sa malim akustičnim setom u četvrtak 20. marta (19:00) na Letnjoj pozornici u Studentskom gradu i u petak 21. marta „na Zidiću“ ispred Doma omladine Beograda (13:00)!

Obe besplatne svirke biće prilika za da se fotografišete sa članovima benda, i dobijete potpisan plakat za koncert u Kombank areni 5. aprila.

„Nadamo se da će izlaznost u Areni 5. aprila biti veća nego na nedavno završenim izborima u Srbiji, da ćemo osvojiti povjerenje i glasove publike te da neće biti preveliki postotak bijelih glasačkih listića i falsifikovanih ulaznica“, poručuju momci iz benda.

Dubioza kolektiv upravo je objavio novi spot za „supermarket akustičnu“ verziju pesme „Kupi“, koji je snimljen simbolično u jednom supermarketu prilikom nedavnog boravka u Makedoniji, sasvim odgovarajućoj scenografiji za stihove:

„Jeftino smo kupljeni, demokratski rafinirani
Sada smo na rasprodaji, malo hipnotizirani
Zabavi me zabavi da mozak mi olabavi
Jer šoping je postao narodni doping“

Promoterska kuća Long Play, bend Dubioza kolektiv i RockSvirke vas nagrađuju. Tri čitaoca koji budu brzi i tačno odgovore na pitanje dobiće po dve karte za ovaj događaj. Odgovor je potrebno napisati u komentaru ispod ovog teksta do četvrtka (20.03.2014.) u 20 časova (direktno na sajtu, ne na fejsbuku; takođe molimo da se jave samo oni koji planiraju da idu, kako neko ne bi bio uskraćen za nagradu. U pitanju je spisak, tako da će isključivo moći da uđu osobe koje su nagradu dobile).

Nagradno pitanje: Navedite šaljiva imena sektora za koncert u Kombank Areni od strane benda Dubioza kolektiv?

Ukoliko imate problema s postavljanjem komentara, molimo da pošaljete odgovor mejlom na office@rocksvirke.com.

S dobitnicima će biti kontaktirano mejlom, a na našoj fejsbuk strani objavićemo njihova imena.

Društveno o(ne)svešteni bosanskohercegovački sastav Dubioza kolektiv održaće 5. aprila veliki beogradski koncert u Kombank areni, za koji su u prodaji nekoliko kategorija ulaznica prilagođenih, u ova krizna vremena, socijalnom statusu potencijalnih posetilaca.

„Vremena su kokuzna, ljudi zbog svjetske krize nemaju ni za rizle, pa čekaju nekog novog Waltera da ih izvadi iz ekonomskog belaja. Zbog toga smo željeli da cijene ulaznica budu recesijske, pa da bar malo olakšamo tranziciju iz kolektivne dubioze u kojoj se nalazimo“, poručuje Dubioza kolektiv.

U tom duhu stanovništvo može kupiti ulaznice u sledećim kategorijama na blagajni Kombank arene, u prodavnici “Jugoton” (Nušićeva 27) i preko mreža Eventim, Ticketline i Gigstix:

    • Pojedinačna karta za parter “Recesija” – 1.000 dinara
    • Grupna karta za parter “Kolektivna dubioza” – ako kupite odjednom pet ulaznica (po 1.000 dinara za svaku, ukupno 5.000 dinara) šesta vam sleduje besplatno! “Kolektivna dubioza” može se kupiti od 20. januara radnim danima od 12:00-15:00 isključivo u sedištu Long Play-a, Majke Jevrosime 42/19 u Beogradu
    • Karta za tribine (Nivo 200) “Tranzicija” – 1.250 dinara
    • Fan pit karta “Walter” – 1.500 dinara
    • Karta za VIP ložu “Making Money” – 4.000 dinara

(Visited 192 times, 1 visits today)