Airbourne 23. juna u Novom Sadu


AirbourneAustralijski bend Airbourne, jedan od najboljih hard-rok sastava nove generacije, održaće koncert 23. juna u novosadskom klubu „The Quarter“. Tom prilikom, publika će među prvima imati priliku da uživo čuje pesme sa njihovog novog albuma „Black Dog Barking“ koji izlazi krajem maja.

Okarakterisani su kao nasledinici legendarnog sastava AC-DC, njihovi scenski nastupi obiluju velikom dozom adrenalina i energije, a gitarista Dejvid Rouds (David Roads) ih upotpunjuje mnogobrojnim akrobacijama.

Uz frontmena Džoela (Joel), Airbourne su 2003. godine osnovali njegov mlađi brat bubnjar Rajan O’Kif (Ryan O’Keeffe), gitarista Dejvid Rouds (David Roads) i bas gitarista Džastin Strit (Justin Street). U istoj postavi nezaustavljivo su svirali, objavivši dva albuma.

Inspiraciju za pesme Australijanci su uglavnom pronašli u bendovima poput AC/DC, Thin Lizzy i Motörhead (čiji je frontmen Lemi Kilminster (Lemmy Kilminster) učestvovao u prvom spotu „Runnin’ Wild“). Njihov album prvenac „Runnin’ Wild“ u javnost je izašao 2007. godine, donevši bendu nagradu za najbolji debitantski album na Metal Hammer Golden Gods Awards. Sledeći album „No Guts. No Glory“, objavili su 2010. godine i njime opravdali očekivanja fanova.

Limitirani broj ulaznica za koncert benda Airbourne može se naći u prodaji po ceni od 990 dinara. Redovne karte se mogu kupiti na sledećim prodajnim mestima u Novom Sadu: Gigs Tix u Pariskom magazinu, u knjižarama Bulevar Books i Serendipiti, i u kafeu Macchiato u TC Merkator. Dodatna pogodnost je mogućnost naručivanja ulaznice putem interneta na www.gigstix.com.

Pretprodajna cena nakon promotivnog perioda biće 1290 dinara, dok će na ulazu u klub biti 1490 dinara.

(Visited 64 times, 1 visits today)