Aerosmith, Bon Jovi, Rammstein i Leonard Kohen na proleće u Beogradu?


AerosmithPopularni američki hard – rok bend Aerosmith završava turneju za 2012. godinu sredinom decembra na Brodveju, a nakon toga, zaključuju dogovore za nastupe za narednu. U toku su pregovori sa bendom da Stiven Tajler (Steven Tyler) i ekipa na proleće sviraju u Beogradu!

Slavni bend iz Bostona završiće ovogodišnji deo turneje nastupom na Brodveju, a onda dogovarati detalje oko koncerata u sledećoj godini. Takođe, najavljeno je i da bi Bon Jovi, konačno, u svoj evro-kalendar, mogao da uvrsti i Beograd.

On bi naredne godine prvo trebao da održi niz koncerata u Kanadi, prvi nastup ima sredinom februara u Montrealu, a nakon toga ide u Toronto, Otavu… a, završava u Vinipegu. U maju se očekuju u Evropi, da bi odžali veliki koncert u Bugarskoj, nastadionu „Vasil Levski“, 14. maja. U junu, Bon Jovi nastupa u Švajcarskoj u Bernu, pa se organizatori nadaju da bi datum beogradskog nastupa bio negde između.

Aerosmith je, poput Bon Jovi-ja, dugogodišnja želja publike na ovim prostorima, hiljade i hiljade fanova bi, bez sumnje, pohrlilo da u Beogradu, po prvi put uživo, čuju „Janie’s Got a Gun“, „Crying“, „Love In An Elevator“, „Crazy“, „Walk This Way“, i mnogo drugih hitova benda.

Osim ova dva velika svetska benda, možemo očekivati i da Srbiju ponovo poseti Leonard Koen (Leonard Cohen), koji je pre tri godine održao fantastičan koncert u “Kombank Areni”, i grupa Rammstein koja je pre godine napravila u Beogradu koncert o kojem se i dalje priča.

Nemački sastav Rammstein turneju počinje 4. juna u Holandiji. Krajem jula su u Bugarskoj. A pevač Leonard Koen završava nastupe za ovu godinu krajem decembra u Bruklinu.

(Visited 66 times, 1 visits today)