AC/DC zvanično potvrdili, Eksel Rouz je zamena za Brajana Džonsona na turneji


axl-rose-angus-young-acdc-guns-n-rosesAC/DC su zvanično potvrdili da će kao zamena za pevača Brajana Džonsona (Brian Johnson) na predstojećoj turneji pod nazivom Rock Or Bust, doći frontmen Guns N Roses, Eksel Rouz (Axl Rose).

Ova vest je objavljena neposredno pre nego što se Angus Jang (Angus Young) pojavio na sceni sa Guns N Roses na Coachella festivalu i izveo obrade dve pesme svog benda, „Riff Raff“ i „Whole Lotta Rosie“.

Članovi benda AC/DC zahvalili su se Brajanu Džonsonu (Brian Johnson) na njegovom doprisnosu i posvećenosti bendu tokom godina. Kako sami kažu, iako su želeli da se ova turneja završi kako je i počela, razumeju i poštujuju Brajanovu odluku da prekine turneju i spase svoj sluh.

Bend je saopštio: „Mi ćemo nastaviti dalje turneju i posvetiti se svima vama koji nas podržavate tokom godina. Imamo tu sreću i podršku Eksela Rouza i nastavićemo dalje turneju Rock Or Bust sa njim kao pevačem.“

Turneja po Evropi počeće 7. maja u Lisabonu i trajaće do 12. juna kada će održati koncert u Danskoj. Nakon turneje po Evropi sa AC/DC, Eksel Rouz će nastaviti dalje sa Guns N Roses i turnejom pod nazivom Not In This Lifetime.

Brajan Džonson je bio primoran da napusti Rock Or Bust turneju zbog rizika da izgubi svoj sluh ako nastavi dalje sa nastupima.

Guns N Roses će možda proširiti svoju turneju Not In This Lifetime izvan Severne Amerike, na kojoj nastupaju originalni članovi postave, Sleš (Slash) i Daf Mekagan (Duff McKagan), po prvi put nakon ranih devedesetih.

(Visited 551 times, 1 visits today)