AC/DC – povratak na scenu!


AC/DCFrontmen grupe AC/DC, Brajan Džonson (Brian Johnson), otkrio je da je bend završio snimanje novog albuma, čiji naziv još uvek nije poznat, a koji bi mogao izaći krajem ove ili početkom sledeće godine.

Velikani hard rok zvuka poradili su na novom albumu nakon šest godina i izlaska Black Ice-a. Bend je u studiju u Vankuveru završio sve pripreme. „Ovde je bilo sjajno. Završili smo. Veoma sam uzbuđen, imamo nove, dobre pesme“, rekao je Džonson.

Gitarista Malkom Jang (Malcolm Young) zbog bolesti nije učestvovao u radu sa bendom, a na njegovo mesto došao je Stivi Jang (Stevie Young), rođak Malkoma i Angusa Janga (Angus Young). Osvrćući se na njegovu bolest, Džonson je naveo: „Očigledno je da nam Malkom nedostaje. On je borac. U bolnici je, ali je borac. Držimo mu palčeve da ozdravi… Stivi, Malkomov rođak, bio je odličan, ali kada snimate i znate da vaš prijatelj nije dobro onda je teško… Ali sam siguran da nas on podržava. On je veoma jak čovek. Mali, ali jak čovek. On je ponosan i ne želi da iznosi svoju privatnost, tako da ne možemo mnogo toga da kažemo. Ali, držimo palčeve da nam se uskoro vrati.“

AC/DC početkom godine najavljivao je da postoji mogućnost da krenu na turneju i na taj način obeleže 40. godišnjicu postojanja benda. „Već ima 40 godina od kada bend postoji. Zbog toga, mislim da ćemo pokušati da napravimo 40 nastupa, 40 spektakla i na taj način zahvalimo fanovima na njihovoj večnoj odanosti. Iskreno, mislim da su naši fanovi najbolji na celom svetu i cenimo svakog od njih. Trebali bi to da uradimo, iako smo malo ostarili. Znate šta? Ima već četiri godine (od kako nismo nastupali) i veoma se radujem tome“, izjavio je Džonson.

S obzirom na dosadašnje albume AC/DC, ostaje da vidimo da li će novi album ispuniti očekivanja muzičke kritike i fanova.

(Visited 143 times, 1 visits today)