Svi na pod 8. marta u klubu The Quarter


svi_na_podU petak 8. marta u popularnom novosadskom klubu The Quarter, imaćete priliku da poslušate beogradski bend Svi na pod. 

Svi na pod su poznati po žanrovskoj raznolikosti i veoma energičnim nastupima, te veoma preciznom zvuku na kojem su, po rečima Petra Rudića, radili veoma naporno:

„Trudimo se da naši koncerti budu uvek za korak ispred studijskih radova, zato i koristimo razne semplere, efektore, sintisajzere… Ipak, uvek insistiramo na potpuno živom i slobodnom nastupu“.  

Zaista, jedva èekam 8. mart, obzirom na to da smo imali samo festivalske nastupe u Novom Sadu. Konaèno prava prilika da se predstavimo jedni drugima, a sigurna sam da æe biti odlično! Donosimo najbolje zezanje, pesme koje nikada do sada niste čuli, ali i sve one stare“, poziv je novosadskoj publici od Bojane Vunturišević, popularne pevačice i front-žene grupe „Svi na pod“.

Nakon više kraćih festivalskih nastupa na  „Exit-u“ i „Cinema City-u“, ovo će ujedno biti  dugo očekivani veliki koncert benda Svi na pod u Novom Sadu. Praznični datum biće i prilika da, pored svih dosadašnjih pesama kojima su u prethodne tri godine osvajali publiku širom regiona, publici premijerno predstave i novi materijal.

 Među novih pesmama se nalaze i „Put“, za koju su 4, februara objavili i spot, a vi iamte prilike da ga pogledate ispot, te singl „Do kraja sveta“ koji je ove zime obeležio domaće top liste.
 
Pored Bojane, popularne pevačice i front-žene, bend čine veoma iskusni muzičari, saksofonista Jamal Al Kiswani, gitarista Ivan Mirković, basista Ivan Mihajlović, bubnjar Goran Milošević i producent benda Petar Rudić

Ulaznice za ovaj koncert se prodaju po ceni od 400 dinara na Gigstix prodajnim mestima, u Pariskom magazinu u Kralja Aleksandra 14, u knjižarama „Bulevar Books“ (zgrada Aleksandar) i „Serendipiti“ (Spens), te u kafe baru „Macchiato“ u tržnom centru „Merkator“. Na dan koncerta ulaznice će biti skuplje.

(Visited 45 times, 1 visits today)