6. Moto Show u Temerinu od 11. do 14. jula


moto_show_temerin_13 Tradicionalni Moto Show održaće se i ove godine u Temerinu od 11. do 14. jula u organizaciji Moto kluba „Patriots“. Kao i prethodnih godina, skup će se održati na poznatom Vašarištuu Temerinu.

Manifestacija počinje u četvrtak, 11. jula u 17 h otvaranjem kampa. U 20h nastupa Teves Riasztas (Temerin) , a od 21:30 Pokolgep (Mađarska). U petak u 8 ujutru je doček gostiju, u 15h free ručak. U 20h nastupa Minjah Crew (Novi Sad), a u 22h S.A.R.S (Beograd). U 10 minuta iza ponoći predviđen je nastup benda Ruke Gore (Temerin). U subotu je program najraznovrsniji: u 8 ujutru je otvaranja kampa, free doručak, u 15 h free ručak. Za 16 h zakazane su bajkerske igre sa bogatim nagradama, pranje motora sa bodypaint devojkama, igre u bazenu… Defile kroz Temerin predviđen je za 16h. Muzički deo manifestacije počinje u 20h nastupom novosadskog benda Zona Katastrofe, u 22h nastupa Riblja Čorba, za ponoć je zakazan Erotic show, a pola sata nakon ponoći nastupa novosadski bend Osmi Dan. Manifestacija se zvanično završava u nedelju nakon doručka.

Bajkeri iz inostranstva, Moto klubovi i žene motoristi imaju besplatnu ulaznicu. Ostali bajkeri i posetioci ulaz plaćaju 500 dinara.

(Visited 147 times, 1 visits today)