6. Klupsko izdanje „Velike rock eksplozije“ u KSET-u


Velike rock eksplozije #6Nakon pet godina festivala na kojem je nastupilo više od 60 hrvatskih bendova, za nešto manje od mesec dana počinje šesto, klupsko izdanje „Velike rock eksplozije“ koje donosi pregršt zanimljivih izvođača.

U pet festivalskih večeri smeštenih u KSET, nastupiće ukupno 15 izvođača. Novost ovogodišnjeg festivala su tematski podeljene večeri tako da vas ove sezone čeka: pank dan, retro dan, S dan, fank dan i zadnji dan.

Ovogodišnja „Velika Rock Eksplozija #6“ održava se od 15. – 19. oktobra u zagrebačkom klubu KSET-u, a ulaznice će kao i uvek na tom festivalu biti izuzetno pristupačne: 10/20/30 kuna.

Kao i svake godine u sklopu festivala održaće se radionica ZAMP-a, na kojoj će mladi autori i svi zainteresirani moći saznati sve što ih zanima o autorskim pravima, a uoči festivala biće objavljen kompilacijski CD album sa po jednom pesmom svih učesnika festivala.

Ove godine festival koji promoviše autorsku muziku i kreativnost mladih prepoznali i podržali HDS-ZAMP, grad Zagreb, ZAPRAF i HUZIP.

(Visited 69 times, 1 visits today)