38. Gitarijada u Ratkovu 10. i 11. avgusta: Goblini, Piknik, Osmi Dan, Kolaps, Grate i Pry


Gitarijada Ratkovo 201210. i 11. avgusta u Domu kulture u Ratkovu održaće se 38. Gitarijada. Pored 8 bendova koji će nastupiti u takmičarskom delu, svoje nastupe potvrdili su: Goblini, Piknik, Osmi Dan, Kolaps, Grate i Pry.

Bendovi koji će svirati u petak, u takmičarskom delu su: Bukowski (Obrenovac), Third Galery (Novi Sad), Mladen Pecović i Fabrika Zvuka (Beograd), Karma Guru (Tuzla), Putrid Blood (Šid), Neke Face (Zrenjanin), Sam Hill (Pančevo) i Bao Vau (Novi Sad). Nakon njih, nastupiće Osmi Dan (Novi Sad) i Kolaps (Novi Sad). Subota je rezervisana za bendove: Goblini, Piknik, Grate i Pry, kao i za 4 benda iz takmičarskog dela koji su se plasirali u finale.

Za sve posetioce obezbeđen je kamp na otvorenom u blizini održavanja same manifestacije. Ulaznice se mogu kupiti po ceni od 500 dinara za oba dana, ili odvojeno – 250 dinara za petak i 400 dinara za subotu. Specijalna pogodnost za društva od 4 člana je ta da kupovinom 3 seta ulaznica u pretprodaji dobijaju 4 seta ulaznica. Organizatori su odlučili da ove godine Gitarijada bude humanitarnog karatkera pa će sav prihod od manifestacije biti uplaćen Milošu Dmitroviću, momku iz Ratkova koji je oboleo od teške bolesti.

38. Gitarijadu organizuje „Kulturno Edukativni Centar Ratkovo“ a iz ove ogranizacije poručuju posetiocima da „ponesu puno dobrog raspoloženja i da iskoriste pogodnosti kupovine grupnih karata koje smo im obezbedili u predprodaji jer stvarno imaju da vide puno kvalitetnih sastava kako u petak, tako i u subotu.“

Za sve dodatne informacije, posetite web sajt Gitarijade ili facebook event.

(Visited 58 times, 1 visits today)