Tradicionalnim konkursom za mlade autorske bendove i rastuće zvezde muzičke scene, Play @ EXIT, koji organizuju kompanija Visa i EXIT festival birani su talentovani izvođači koji će svojim zvukom i energijom oplemeniti ovogodišnji program na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Pobednici takmičenja, koje je ove godine imalo nezapamćeno interesovanje su lokalni bendovi Lu, Čuvari Stvari, Kruz Roudi, Inside Out, zatim zagrebački Ki Klop, kao i italijanski Dead Like Juliet.

Pored pobednika Play @ EXIT konkursa, EXIT je objavio još niz sjajnih bendova koji će pojačati program ovogodišnjeg izdanja festivala! Zvezdanoj postavi Exita pridružiće se i ovogodišnji finalisti HEMI muzičkih nagrada Lufthansa, Astrid & The Scandals i Musspell. Žanrovska tapiserija EXIT festivala postaće još živopisnija uz programski dodatak na još lokacija na Tvrđavi uz Ljubičice, Keni Nije Mrtav, Annathemu i De Limanose

! Naredno izdanje EXIT festivala, sa temom EXIT Starseeds i sloganom „Probudimo naše supermoći zajedno“, biće održano od 11. do 14. jula 2024 na Petrovaradinskoj tvrđavi, uz nulti dan, 10. jul, rezervisan za posebni Starseeds Takeover performans na Tesla Universe bini. Četvorodnevne, jednodnevne i ulaznice za Day 0 su dostupne ovde, kao i na Gigs Tix prodajnim mestima i online.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *