Britanska četvorka Glass Animals predstavlja novi singl “Creatures in Heaven” kojim najavljuju novo studijsko izdanje.

Predstojeća ploča I Love You So F***ing Much trebalo bi da bude objavljena 19. jula preko Republic etikete. U pitanju je njihovo četvrto studijsko izdanje koje nasleđuje album Dreamland iz 2020. godine.

„Život se može dramatično promeniti, ali ponekad niste u mogućnosti da se promenite tako brzo na ličnom nivou“, kaže on u saopštenju za javnost. „Na kraju se osećate kao gledalac. A onda se od vas traži i očekuje se da budete određeni tip osobe, druga osoba. Ali… nisam bio siguran kako. To me je zbunilo do te mere da nisam znao ko sam i da li je nešto stvarno.”

O „Creatures in Heaven“, frontmen benda Dave Bayley dodaje: „Radi se o trenutku u vremenu, bilo da je u pitanju delić sekunde ili godina ili bilo šta drugo, koji ima sposobnost da bude u ogromnoj meri formirajući i promeni život. Čak i ako je gotovo. Ili ako ne ide kako je planirano. Ili ako umre prerano. Još uvek je jebeno lep. Ljubav i briga i osećaj u tom trenutku žive zauvek. Nikada zapravo ne umire. Ako tako odlučite da to vidite”.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *