Američka kantautorka japanskog porekla, Mitski, predstavila je novi singl “Bug Like an Angel” kojim najavljuje predstojeći album.

Buduća ploča The Land Is Inhospitable and So Are We trebalo bi da bude objavljena 15. septembra za Dead Oceans etiketu, a u pitanju je njeno sedmo studijsko izdanje koje nasleđuje prošlogodišnji album Laurel Hell.

Uvodna numera „Bug Like An Angel“ je prilično minimalistična, uparuje njen glas sa akustičnom gitarom i povremenom basom i klavijaturama koji daju malo dinamike muzici, a da pritom ne podižu temperaturu. Glavni izuzetak od tog obrasca je 17-člani hor koji se pojavljuje u određenim trenucima. Hor je aranžirala Mitski i sastoji se od raznih glasova iz Nešvila i Los Anđelesa, i navodno je sastavni deo albuma The Land Is Inhospitable and So Are We. Kao i orkestar koji je aranžirao i kojim je dirigovao Dru Erikson (Drew Erickson) — nije svaka pesma tako ogoljena, čini se — kao i live bend u studiju, prvi za Mitski. U saopštenju za javnost ovo se navodi kao njen „zvučno najopsežniji, epski i najmudriji album do sada“.

Spisak pesama:
01 “Bug Like An Angel”
02 “Buffalo Replaced”
03 “Heaven”
04 “Don’t Like My Mind”
05 “The Deal”
06 “When Memories Snow”
07 “My Love Mine All Mine”
08 “The Frost”
09 “Star”
10 “I’m Your Man”
11 “I Love Me After You”


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *