Nil Jang (Neil Young) će u avgustu objaviti svoj davno izgubljeni album Chrome Dreams i podelio je rano izdanje Sedan Delivery, koje će se kasnije naći na legendarnom albumu Rust Never Sleeps iz 1979. godine.

Sedan Delivery je izvorno snimljena tokom Zuma sessiona 1975. godine. Nakon što je objavljivanje albuma Chrome Dreams odloženo, Jang je ponudio pesmu Lynyrdu Skynyrdu, no oni su je odbili.

Sve pesme koje je trebalo da se nađu na albumu Chrome Dreams iz 1977. na kraju su objavljene na drugim albumima. Među njima su i neki od Jangovih večnih klasika kao što su “Pocahontas” i “Like a Hurricane”.

Godine 2007. Jang je objavio nastavak neobavljenog Chrome Dreams pod nazivom Chrome Dreams II. Album se temeljio na starim pesmama Janga, pa je tako “Beautiful Bluebird” bila isečak sa Old Ways, “Boxcar” je bio sa neobjavljenog albuma Times Square odloženog za Freedom, ali je na kraju objavljen kao B-strana, dok je “Ordinary People” snimljen za, ali nije korišten na ploči Freedom. Album će biti objavljen 11. avgusta.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *