EXIT i Visa otvaraju konkurs Play at EXIT, u okviru kog će četiri izabrana autorska benda ili izvođača imati priliku da nastupe na Visa Fusion bini na ovogodišnjem izdanju festivala od 6. do 9. jula, a prijave traju od 24. maja do 7. juna!

Tradicionalni Play at EXIT konkurs i ove godine pruža autorskim muzičarima priliku da zasijaju na jednoj od najstarijih i najuticajnih festivalskih bina, Visa Fusion, na taj način podstičući rad i razvoj novih izvođača. Odabrani će imati priliku da pokažu svoj talenat na ovogodišnjem izdanju EXIT festivala – prijave su otvorene od 24. maja do 7. juna 2023, a grupe i muzičari mogu se prijaviti putem aplikacije na ovom linku.

Konkurs je namenjen novim bendovima i izvođačima sa autorskim pesmama, koji svoju muziku izvode uživo, bez obzira na to da li imaju izdavača ili ne. Od kandidata se traži da u svojoj prijavi dostave najmanje dve autorske numere dostupne na nekom od striming servisa, svoje podatke, prateću biografiju, fotografiju i naznačen muzički žanr.

Stručni selektorski tim, koji čine višegodišnji Exitovi programski menadžeri, izabraće pobednike ovogodišnjeg Play at EXIT konkursa, koji će imati priliku da se lansiraju u EXIT Univerzum i nastupe na kultnoj Visa Fusion bini.

Pobednici konkursa će stati rame uz rame sa nekim od vodećih svetskih i regionalnih muzičkih imena, među kojima su američke ska legende The Toasters, beogradski Mortal Kombat i harizmatična Zoe Kida, ali i snažna trap i rap postava koju predvode Z++, Hiljson Mandela, Prti Bee Gee, Smoke Mardeljano & Ajs Nigrutin, Crni Cerak & Lacku, Kendi, a još novih izvođača stiže veoma uskoro.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *