Fotografija: Harrison Whitford

Supergrupa boygenius koju čine Džulijen Bejker (Julien Baker), Lusi Dejkas (Lucy Dacus) i Fibi Bridžers (Phoebe Bridgers) objavile su tri pesme “$20,” “Emily I’m Sorry” i “True Blue”,  kojima najavljuju debitantsko ostvarenje The record.

Ploča bi trebalo da bude objavljena 31. marta preko Interscope etikete. U nastavku možete pogledati kompletan spisak pesama, kao i izgled omota.

boygenius je formiran 2018. i iste godine objavili su svoj samozvani debitantski EP preko Matador Recordsa. Trio je samostalno producirao ploču, koja je snimljena u Shangri-la studiju u Malibuu u Kaliforniji. U junu 2020., nedelju dana nakon što je objavila svoj hvaljeni drugi album Punisher, Fibi je poslala demo za pesmu “Emili I’m Sorry“ Džulijen i Lusi i pitala da li boygenus ponovo može da snima muziku. Džulijen je zatim kreirala folder pod nazivom „Da li se usuđujem da kažem?“ a tri kantautorke su počele da tu dodaju potencijalne pesme. Zatim, nakon što su sve tri vakcinisane, okupile su se u aprilu 2021. da bi zapravo počele da rade na albumu. Bend je zatim snimio ploču u Shangri-la u januaru 2022. u toku jednog meseca, radeći po 10 sati svakog dana.

Nedavno je objavljeno da će boygenus nastupati na Coachella festivalu u aprilu.

the record spisak pesama:

01 Without You Without Them
02 $20
03 Emily I’m Sorry
04 True Blue
05 Cool About It
06 Not Strong Enough
07 Revolution 0
08 Leonard Cohen
09 Satanist
10 We’re in Love
11 Anti-Curse
12 Letter to an Old Poet


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *