Internacionalno poznata gitaristkinja Ana Popović  objaviće na proleće novu ploču pod nazivom Power.

Ona je izgradila svoju karijeru na definisanju i opisivanju, pod sopstvenim terminima, suštine američke muzike, istovremeno pomerajući granice, menjajući žanrove i iznova osmišljavajući svoju muziku i sebe sa svakom novom pločom. U tom procesu, ona se pojavila kao jedan od najpromišljenijih, najdinamičnijih i najposvećenijih gitarskih izvođača kada su savremeni kantautori u pitanju.

Anin novi album, Power, koji treba da bude objavljen 5. maja 2023. za ArtisteKsclusive Records, stavlja tu dinamiku u prvi plan i, u tom procesu, pretvara ovaj set pesama u moćnu i ličnu priču o preživljavanju kroz veru, odlučnost i istrajnost.

Pesme koje se nalaze na  albumu Power svedoče o njenom uverenju. Snimljen sa superstar postavom vrhunskih muzičara iz Detroita, Dalasa i Nju Orleansa, kao što je moćni bubnjar Kris Kolman (Bek, Čaka Kan, Stivi Vonder), ona i Butel su napisali i producirali album, koji je zatim miksovan, a masterirao je talentovani i višestruko nagrađivani producent, Džeremi Bišop Hiks.

„Moć“ simbolizuje jedinstvo. Naslovna omota albuma dvoje koji se drže za ruke, crna i bela, je ono što je potrebno ovom svetu.

 


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *