Sastav The Lemon Twigs, kojeg čine braća Brajan i Majkl D’adario (Brian i Michael D’Addario) otkrili su novi spot za pesmu “My Golden Years”.

U pitanju je prvi singl za njihovu novu etiketu Captured Tracks, budući da su prethodno bili na 4AD. Zajedničkim snagama video su režirali član benda Brajan D’adario i Hila Eden. Spot možete pogledati u nastavku.

U izjavi za medije stoji sledeće: “Ovu numeru smo snimili u zimu 2021. u našem starom studiju za probe u Midtaunu, u Njujorku. Osim vibrafona, instrumentalna numera je snimljena uživo sa Andresom Valbuenom na bubnjevima i Derilom Džonsom na basu. Uvrstili smo vokale kasno te noći kada je saobraćaj napolju utihnuo. Već neko vreme imamo pesmu, tako da smo uzbuđeni što ćemo je podeliti sa fanovima koji su je možda čuli uživo tokom godina!”

Njihov aktuelni album, Songs For the General Public, objavljen je 2020. godine za 4AD. Songs For the General Public je treći album benda, koji je došao nakon konceptualnog mjuzkla Go to School iz 2018. odnosno debi ploče Do Hollywood iz 2016. godine.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *