Romao Nervoso održaće 30. novembra premijerni nastup u KSET Pabu u Banja Luci sa početkom u 21 čas gde će promovisati aktuelni studijski album “The Return of the Rocking Dead“ a koncertna agencija Rock Svirke i ovoga puta organizuje nagradnu igru za vas!

Romano Nervoso je italijansko-belgijski sastav koga karakteriše širok spektar muzičkih uticaja odakle su razvili vlastiti stil: spaghetti rock and roll; divlji rokenrol koga sviraju Italijani.
Lider grupe je stekao reputaciju kuma „spaghetti rock“ žanra, poznat je po energičnim i žestokim koncertima, a svirao je kao predgrupa brojnim muzičarima kao što su Johnny Hallyday, Triggerfinger, Band of Skulls, Skip the Use, Boots Electric, the Datsuns, the Sonics, King Khan & the Shrines i mnogi drugi.
Od sviranja po lokalnim barovima i tavernama stigli su do pozornica najvećih svetskih dvorana i festivala poput Szigeta, gde su fanovi mogli da se uvere u harizmatičnost i nepogrešivo osoben stil koji poseduju. Njihova muzika korišćena je za potrebe soundtracka serije Mayans MC, spin-offa popularne serije Sons of Anarchy.

Ulaznice za predstojeći nastup se još uvek mogu nabaviti po ceni od 12 KM, na dan koncerta cena ulaznica će iznositi 16KM, a prodajna mesta su Mac Tire i KSET Pab. Pored toga, organizator koncerta, Rock Svirke agencija, pruža Vam mogućnost da osvojite 3×2 ulaznice ukoliko odgovorite tačno na nagradno pitanje koje glasi:

Ko gostuje na singlu “Wild Boy” kojim je bend Romano Nervoso najavio aktuelni album?

Vaše odgovore možete slati na mejl office@rocksvirke.com do sutra do 19 časova.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *