Norman Beaker Trio održaće večeras premijerni nastup u KSET Pabu u Banja Luci sa početkom u 21 čas gde će promovisati aktuelni studijski album “Running Down the Clock“ a koncertna agencija Rock Svirke i ovoga puta organizuje nagradnu igru za vas!

Norman je negovao prepoznatljivi zvuk tokom čitave svoje karijere bilo svirajući solo ili sarađujući sa najvećim muzičarima bluz, rok, džez, soul i pop muzike sa obe strane Atlantika, uključujući imena kao što su Džek Brus (Jack Bruce), Čak Beri (Chuck Berry), Badi Gaj (Buddy Guy), Van Morison (Van Morrison), Kris Farlou (Chris Farlowe), Leri Garner (Larry Garner), Lovel Fulson (Lowell Fulson) i B.B. King koji je jednom prilikom izjavio: “Norman je kao beli Freddie King”.

2015. godine albumom “Live in Belgrade” Norman Beaker Trio instantno je osvojio sve u svetu bluza, naročito hit numerom “Only I Got What Other Guy Want” koja je obrela na samom vrhu internacionalnih bluz lista. Pozitivne kritike iz Velike Britanije, preko Nemačke, Belgije do Kanade samo su ponovo potvrdile njegov status ikone i nespornu reputaciju jednog od najboljih britanskih bluz muzičara.

Ulaznice za večerašnji nastup se još uvek mogu nabaviti po ceni od 16 KM, a prodajna mesta su Mac Tire i KSET Pab. Pored toga, organizator koncerta, Rock Svirke agencija, pruža Vam mogućnost da osvojite 3×2 ulaznice ukoliko odgovorite tačno na nagradno pitanje koje glasi:

Iz kog engleskog grada dolazi Norman Beaker?

Vaše odgovore možete slati na mejl office@rocksvirke.com do 19 časova.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *