Foto: Srdjan Djukić

Rokenrol zauvek – poruka je Star Rock Festa, novog muzičkog festivala koji će na jednom mestu okupiti istinske rok zvezde regiona.

Ideja festivala, čiji je inicijator Raka Marić, vlasnik Music Stara i kultni menadžer najvećih domaćih muzičkih zvezda, je da se jednom dobrom i žestokom svirkom pokaže da je rokenrol i dalje mlad, jak, žilav, živ i zdrav, i da uprkos muzičkim trendovima koji dolaze i prolaze, pravi kvalitet uvek ostaje.

Na festivalu, koji će biti održan 24. decembra 2022. godine, od 18 do 01h, na Beogradskom sajmu, koji je upamtiio brojne nezaboravne koncerte, ponovo će se desiti istorija. Jer, ovog puta će nastupiti prava rock reprezentacija muzičara iz čitavog regiona. Ovo je line-up koji je teško pobediti: Atomsko sklonište, Divlje jagode, Jurica Pađen i Aerodrom, YU grupa, Vatreni poljubac,  Osvajači, Dr Nele Karajlić, Teška infdustrija i Epilog.

I to nije sve. Kako kažu organizatori, biće i gostiju iznenađenja i zato pozivaju sve istinske fanove rokenrola da 24. decembra budu zajedno na mestu gde se slavi rokenrol.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *