Nakon otkazanog majskog koncerta, Bjesovi će nastupiti u Fabrici 4. novembra, u 21 čas. Ovom prilikom će, između ostalih, izvesti i pesme sa aktuelnog albuma „Svetla, svetlosti“, koji je na CD-u objavio SKC Novi Sad. Album sadrži 15 pesama koje su Bjesovi obradili, a u digitalnom formatu objavljen je 2015. godine pod etiketom Nocturne Music Magazine.

Pored koncerta, u SKCNS Fabrici će biti postavljena i samostalna izložba frontmena Bjesova, Zorana Marinkovića, koji je akademski slikar. Izložba će biti otvorena u ponedeljak, 31. oktobra u 20 časova, a postavka će moći da se pogleda do 4. novembra, svakog radnog dana od 9 do 19 časova.

Ulaznice za koncert su u pretprodaji po ceni od 1.000 dinara i mogu da se kupe online kao i na prodajnim mestima Gigstixa. Na dan koncerta cena će iznositi 1.200 dinara, a ulaznice će moći da se kupe na biletarnici Fabrike. Oni koji su kupili ulaznice za koncert u maju, mogu sada da ih iskoriste. Vrata Fabrike otvaraju se u 20 časova. Koncert će početi u 21 čas.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *