Kultni rokenrol bend Partibrejkers nastupiće u SKCNS Fabrici 1. oktobra i ovim koncertom sa novosadskom publikom proslaviti 40 godina postojanja.

Ulaznice su u pretprodaji i mogu da se kupe online na http://www.gigstix.com/ kao i na prodajnim mestima Gigstixa. Prvih sto ulaznica košta 1.200 dinara, a redovna cena u pretprodaji biće 1.500 dinara. Na dan koncerta ulaznice će moći da se kupe i na biletarnici Fabrike po ceni od 1.800 dinara. Vrata Fabrike otvaraju se u 19 časova. Koncert će početi u 21 čas.

Nakon ovog koncerta, još jedno veliko ime naše rokenrol scene nastupiće u SKCNS Fabrici – beogradski kantautor Nikola Vranjković. Koncert je zakazan za 7. oktobar u 21 čas.
Nikola Vranjković je rok autor, pesnik i kompozitor, a publika će uz numere iz njegovog kompletnog opusa, na ovom nastupu moći da čuje i numere sa aktuelnog EP izdanja ,,Teorija zabave”.
Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 1.200 dinara i mogu da se kupe online na http://www.gigstix.com/ kao i na prodajnim mestima Gigstixa. Na dan koncerta cena će iznositi 1.500 dinara, a ulaznice će moći da se kupe na biletarnici Fabrike. Vrata Fabrike otvaraju se u 19 časova.

 


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *