Zvanična biografija Čarlija Votsa (Charlie Watts), nekadašnjeg bubnjara sastava The Rolling Stones, autorizovana i od ostalih članova grupe i od porodice preminulog muzičara, zvanično je potvrđena.

Charlie’s Good Tonight: The Authorised Biography of Charlie Watts trebalo bi da bude objavljena 15. septembra u Velikoj Britaniji odnosno 11. oktobra u SAD. Knjiga će sadržati predgovore i od Mika Džegera (Mick Jagger) i od Kita Ričardsa (Keith Richards), kao i uvod nekadašnjeg menadžera i producenta grupe Endrjua Luga Oldama (Andrew Loog Oldham).

Dugogodišnji bubnjar sastava Rolling Stones preminuo je prošlog avgusta u 80. godini života nakon čega su usledile salve pomena i odavanja počasti ne samo ljudi iz muzičkog sveta.

Naš dragi prijatelj Čarli Vots nije bio samo fantastičan bubnjar, već i divna osoba“, navodi se u saopštenju Rolingstonsa. „Bio je zabavan i velikodušan i čovek odličnog ukusa i užasno nam nedostaje. Sjajno je što je njegova porodica odobrila ovu zvaničnu biografiju Pola Sekstona, koji piše i prati Čarlija i bend dugi niz godina“.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *