U sklopu hvaljene svetske turneje My Songs, Sting će održati koncert u Areni Zagreb 31. oktobra. Nedavno su rasprodate sve do sada puštene ulaznice za tribine, a zbog velikog interesovanja sada se otvaraju i novi sektori sedenja na tribinama. Od sada je moguće kupiti i ulaznice u kategoriji Tribina gore 1 po ceni od 390 kuna i Tribina gore 2 po ceni od 320 kuna.

Sting će u Areni ove jeseni izvesti svoje najomiljenije pesme, napisane tokom slavne karijere ovog 17-ostrukog dobitnika nagrade Grammy, kako sa grupom The Police, tako i kao solo izvođač.

Pozdravljen kao “majstorska izvedba od početka do kraja”, koncert “vodi obožavatelje na muzičko putovanje kroz vreme”, sa “hitovima poput “Fields of Gold”, “Shape of my Heart”, “Roxanne” i “Demolition Man” i čini jedan nezaboravan događaj”. Obožavatelji takođe mogu očekivati i pesme “Englishman In New York”, “Every Breath You Take”, “Message In A Bottle” i mnoge druge Stingove velike hitove.

Nakon rasprodate šestodnevne rezidencije u londonskom Palladiumu, The Times je My Songs proglasio “majstorskim tečajem”; “Sting ostaje nedvosmisleno vešt izvođač sa zlatnim katalogom pesama”. The Telegraph je koncert opisao kao “retku poslasticu”, a The Guardian je Stinga hvalio kao “gotovo besprekoran” sa “uzvišenom pop alhemijom”. Specijalni gost i predgrupa Stingu biće njegov sin, muzičar Joe Sumner.

Sting je krajem prošle godine objavio hvaljeni album The Bridge koji predstavlja različite faze i stilove iz njegove karijere bez premca i crpi inspiraciju iz žanrova kao što su rokenrol, džez, klasična muzika i folk. Napisan i snimljen u godini globalne pandemije, ova nova zbirka pesama otkriva Stingova razmišljanja o ličnom gubitku, razdvojenosti, izolaciji i vanrednim društvenim i političkim previranjima.

Ulaznice su u prodaji putem Eventim.hr sistema i na prodajnim mjestima Eventima.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *