Cherrytree Music Company, Live Nation i Charm Music sa zadovoljstvom najavljuju kako će se nedavno odloženi Stingov koncert održati 31. oktobra 2022. u Areni Zagreb.

Podsetimo, Sting je trebalo da nastupa u zagrebačkoj Areni 21. marta, u sklopu svoje hvaljene turneje My Songs, na kojoj izvodi svoje najomiljenije pesme, napisane tokom slavne karijere ovog 17-ostrukog dobitnika nagrade Grammy, kako sa grupom The Police, tako i kao solo izvođač.

Pozdravljen kao „majstorska izvedba od početka do kraja“, koncert  „vodi obožavatelje na muzičko putovanje kroz vreme“, sa „hitovima poput „Fields of Gold“, „Shape of my Heart“, „Roxanne“ i „Demolition Man“ i čini jedan nezaboravan događaj”. Obožavatelji takođe mogu očekivati ​​i pesme “Englishman In New York”, “Every Breath You Take”, “Message In A Bottle” i mnoge druge Stingove velike hitove.

Nakon rasprodate šestodnevne rezidencije u londonskom Palladiumu, The Times je My Songs proglasio „majstorskim tečajem“; „Sting ostaje nedvojbeno vešt izvođač sa zlatnim katalogom pesama“. The Telegraph je koncert opisao kao „retku poslasticu“, a The Guardian je Stinga hvalio kao „gotovo besprekoran“ s „uzvišenom pop alhemijom“. Specijalni gost i predgrupa Stingu biće njegov sin, muzičar Joe Sumner. 

Sting je krajem prošle godine objavio hvaljeni album The Bridge koji predstavlja različite faze i stilove iz njegove karijere bez premca i crpi inspiraciju iz žanrova kao što su rock n’ roll, jazz, klasična muzika i folk. Napisan i snimljen u godini globalne pandemije, ova nova zbirka pesama otkriva Stingova razmišljanja o ličnom gubitku, razdvojenosti, lockdownu i vanrednim društvenim i političkim previranjima.

Ulaznice su u prodaji putem Eventim.hr sistema i na prodajnim mestima Eventima. Ulaznice za prethodno zakazan nastup važiće i za novi datum događaja. Povrat ulaznica moguć je do 9. juna 2022. godine

Cene ulaznica za sledeće kategorije su: stajanje I 550 kn, stajanje II 360 kn, tribina dole I 560 kn, tribina dole II 390 kn, tribina dole III 320 kn, VIP loža 830 kn, sedišta u prvim redovima 830 kn.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *