Jedna od najvećih muzičkih zvezda današnjice, Sting, održaće u martu 2022. godine koncerte u Zagrebu i Sarajevu.

Nastup u Sarajevu zakazan je za 19. mart u Zetri, dok će Zagreb dočekati ovog velikog muzičara 21. marta u Areni Zagreb. Ulaznice za oba koncerta će biti dostupne, u ograničenom broju, u prodaji od petka 12. novembra od 9 sati preko servisa kupikartu.ba (Sarajevo) i Eventim.hr i i na Eventim prodajnim mestima (Zagreb).

Koncerti u ovim gradovima biće održani u okviru Stingove „My Songs“ turneje koja sadrži njegove najomiljenije pesme, napisane tokom slavne karijere ovog 17-strukog dobitnika nagrade Grammy, kako s grupom The Police, tako i kao solo izvođač. Koncerti će trajati dva sata i biće sastavljeni od Stingovih najvećih hitova (Every Breath You Take, Message In A Bottle, Englishman in New York, Fragile, Shape Of My Heart, Desert Rose) ali će istovremeno biti i promocija novog albuma „The Bridge“ koji izlazi 19. novembra i već je najavljen uspešnim radijskim hit-singlom “Rushing Water”.

„The Bridge“ je napisan i snimljen u godini globalne pandemije, ova nova zbirka pesama otkriva Stingova razmišljanja o ličnom gubitku, razdvojenosti, lockdownu i izvanrednim društvenim i političkim previranjima. “The Bridge” predstavlja različite faze i stilove iz njegove karijere bez premca i crpi inspiraciju iz žanrova kao što su rock n’ roll, jazz, klasična muzika i folk. Ovaj eklektičan album obeležava tipičan Stingov pop-rock zvuk. Više o albumu možete naći na thebridge.sting.com.

Kao specijalni gost, koncerte će otvoriti 45-minutni nastup Joea Sumnera sa svojim bendom.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *