2. Green Days Fest 26. i 27. jula u Pančevu


Green Days 2013 @ PančevoMarketing agencija Bard i ove godine organizuje ekološko-muzički festival Green Days, koji će se održati 26. i 27. jula, na letnjoj sceni Kulturnog centra, u Ulici cara Dušana br. 4.

Festival otvara bluz gitarista Nenad Zlatanović sa Stevie Ray Vaughan tribute bendom, nakon koga nastupaju članovi grupe S.A.R.S., a za kraj sviraće Bane Gluvakov trio, koji je poznat po saradnji sa bendom Van Gogh.

Drugog dana festivala predstaviće se mladi pančevački bendovi u dvočasovnom izvođenju, kao predgrupe novosadskom pank-rok bendu Atheist rap, nakon kojih će festival zatvoriti američki gitarista iz Teksasa, Lens Lopez (Lance Lopez).

25. Jula, od 11 do 15 časova u sali Doma vojske, biće održan i sajam ekologije, na kome će moći da se predstave svi oni koji propagiraju zdrav način života. U saradnji sa Zavodom za javno zdravlje Pančeva biće predstavljena i retrospektiva sa njihove tri izložbe pod nazivom “Objektivom kroz svet oko nas”, te će posetioci imati priliku da kroz fotografije vide šta je to što priroda čoveku pruža, a kako se on prema njoj odnosi. I ove godine u saradnji sa Higijenom grada sakupljaće se otpad, koji će se zamenjivati za majice u znaku Green Days Fest-a.

Karte se mogu kupiti na blagajnama Kulturnog centra od 16 do 22 časa, kao i na samom ulazu festivala. Jednodnevna karta iznosi 300 dinara, a dvodnevna 450 dinara. Za više informacija, posetite zvaničan sajt.

Green Days 2013 @ Pančevo

(Visited 89 times, 1 visits today)