12. Trenchtown festival – poznata prva imena


Trenchtown 2012Poznata su prva tri imena izvođača za regionalni muzički festival Trenchtown, 12. po redu, koji će se održati od 30. aprila do 2. maja na dobro poznatoj lokaciji, u Etno kampu nadomak Palića.

Prvog dana festivala, 30. aprila na velikoj bini nastupiće dobro poznata grupa Eva Braun i u poslednje vreme veoma koncertno aktivna uz povratnički album „Playback“.

Trećeg dana festivala, 2. maja, takođe na velikoj bini, nastupiće regionalni predstavnik, grupa Jinx. Predvođeni sjajnom pevačicom Yayom (Jadranka Ivaniš) i gitaristom Coco Mosquitom (Goran Muratović) ovaj bend već duže vreme žari i pali regijom.

Takođe trećeg dana festivala, nastupiće i bugarski reggae sastav Roots Rocket. Oni su devetočlani vokalnoinstrumentalni sastav iz Sofije, čiji se muzički stil može okarakterisati kao kombinacija roots reggaea, new rootsa, hiphopa i soula.

Roots Rocket

Festival i njegov kamp je prošle godine bio veoma dobro posećen, te iz organizacije poručuju da se spremaju da ugoste rekordan broj kampera iz Srbije i celog regiona. Sajt trenutno samo najavljuje datum događaja, ali budite u kontaktu sa dešavanjima preko našeg portala ili preko njihove facebook stranice.

(Visited 42 times, 1 visits today)