100% LIVE u Domu omladine Beograda


Cover_image_100postoBalkan music Box poručuje: „Ako vam treba dah leta, ako ste spremni da ludujete i da se potpuno opustite, u nedelju 9. decembra budite u Domu omladine. Kapije se otvaraju u 20 časova, a koncert počinje u 21:00 i zato obavezno dođite na vreme da ne bi propustili ni sekund vrhunske svirke.“

100% LIVE obećava višesatno uživanje u nepatvorenoj radosti muziciranja. Koncert će se održati u sali Amerikana, gde će svoje snage udružiti tri ozbiljna autorska benda, sa više od dvadeset muzičara na sceni, a to su:

Hornsman Coyote, Irie FM Bizar Bazar.

Hornsman Coyote

Nemanja Kojić, poznat kao Hornsman Coyote ili Kojot, je internacionalno priznati rege trombonista i autor. Nakon preko 30 izdanja, turneja širom sveta, ovogodišnjeg veoma uspešnog singla i video spota „Belly of the Beast“ i nastupa na najvećem dvoranskom rege festivalu u Evropi One Sound, Hornsman Coyote prvi put predstavlja publici uživo pesme sa novog albuma. Nastupiće sa sedmočlanim bendom Balkan Music Box Riddim, sastavljenim od najtalentovanijih muzičara aktivnih u ovom žanru. 

Irie FM  je proglašen za najbolji rege bend u Evropi 2012. godine na konkursu Rototom i nastupio je na velikom broju velikih letnjih rege festivala širom Evrope dostojno deleći binu sa velikanima rege zvuka. Novi talas ruts rege zvuka, čista tečna sreća koju nosi Irie FM, više je nego spreman da zapljusne i našu sredinu! 

Bizar Bazar nosi stepen pankerskog ludila u čudesnoj mešavini naše i svetske muzičke tradicije. Pilot singl i video spot njihovog albuma u pripremi “Axe in the Honey”  odbile su da emituju sve naše televizije. Bizar Bazar je novi bend sastavljen od iskusnih muzičara mlađe generacije, i objasniće zašto je svet postao blesav kao balkanska kafana!

Partneri u organizaciji koncerta su Balkan Music Box, Dom omladine Beograda i Šta hoćeš.

Misija Balkan Music Box-a jeste da bude dvosmerni most za promociju  tradicionalne muzike Balkana publici širom sveta i svetske muzike publici širom Balkana.

Cena ulaznice za ovaj događaj iznosi 800 dinara, a možete je kupiti na svim prodajnim mestima Eventima.

(Visited 21 times, 1 visits today)