„10 godina na šinama“ – satnica


Šinobusi - 10 godina na šinamaRođendanskim koncertom pod sloganom „10 godina na šinama“, koji će se održati u SKC Fabrika u Novom Sadu u subotu, 12. oktobra 2013. godine, Šinobusi će obeležiti desetogodišnjicu rada, a gosti će biti bendovi iz Slovenije: Mojo Hand (Ljubljana) i El Kachon (Novo Mesto).

„Slavimo 10 godina. Nije lako opstati, ali uspeli smo. Ničeg se ne stidimo, ponosni smo na svaku pesmu i svaki koncert. Uvek dajemo sve od sebe, niko nam ne pokazuje put, pravimo ga sami. Tako će biti i ovaj put i zato dođite u Fabriku jer ćemo tamo pošteno raditi. Dođite u slavu rok, bluz i soul muzike. Pored Šinobusa nastupiće i bendovi El Kachon iz Novog Mesta i Mojo Hand iz Ljubljane. Vrata će biti otvorena od 21h. Svirka će trajati više od tri sata i trudićemo se da audio-vizuelni ugođaj bude na visokom nivou“, prenosi frontmen benda Milan Korać.

Satnica:

  • 21h – otvaranje kapije Fabrike
    preslušavanje najnovijeg albuma Nebo od skaja
    izložba fotografija na led ekranu
  • 22h – El Kachon (Novo Mesto)
  • 23h – Mojo Hand (Ljubljana)
  • 24h – Šinobusi (Novi Sad)

Pretprodaja karata traje do petka 11. oktobra po ceni od 250 dinara. Prodajna mesta: CD SHOP MUNGOS (Zmaj Jovina 2 -u pasažu), CAFFE PERO (Železnička 10), BIFE PEARL (Puškinova – preko puta broja 27) i BIFE OBLOMOV (Vojvođanskih brigada 16 – u dvorištu).

Na dan koncerta karte mogu da se kupe na ulazu u SKC Fabriku od 21h po ceni od 400 dinara.

(Visited 73 times, 1 visits today)