Novi album grupe Snarky Puppy „Culcha Vulcha“


Snarky Puppy - Culcha Vulcha (Album)Brzo nakon objavljivanja desetog albuma, Family Dinner – Volume Two, bend se vraća svojim korenima kao instrumentalni ansambl sa potpuno novom kolekcijom od devet originalnih pesama.Albumom Culcha Vulcha koji je objavljen juče, 29. aprila, grupa odstupa od svog osobenog, uživo-iz-studija, stila i provodi nedelju dana u udaljenom voćnjaku koji drži Sonic Ranch Studios u Tornilu (Teksas), koji je samo nekoliko koraka udaljen od meksičke granice.

Bez kamera i publike izradili su mračnan i sumoran album koji nije nalik nijednom prethodnom. Tipični blještavi i veoma nagašeni momenti u muzici po kojima je Snarky Puppy poznat, zamenjeni su strpljivim, uzdržanim, ali zvučno kreativnim pristupom i kompoziciji i izvođaštvu. Na oficijelnom sajtu bend navodi da su melodije kompleksne, kontrapunkt tečan, a gruv uvek nesumnjiva vodilja u svemu što rade.

(Visited 200 times, 1 visits today)
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest1Share on Reddit0Share on Google+1Share on Tumblr1Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone